Maandelijks opzegbare sim only

Ben je op zoek naar een goedkope sim only aanbieding die maandelijks opzegbaar is, bijvoorbeeld omdat je een nieuwe provider eerst een tijdje uit wilt proberen? Steeds meer aanbieders bieden je deze mogelijkheid, waardoor je niet direct vast zal zitten aan een jaarcontract. Met een simonly die maandelijks opzegbaar is heb je de volledige vrijheid, waardoor je ervoor zorgt dat je over kunt stappen op het moment dat je dat wenst. Blijkt de sim only aanbieding toch niet zo goed te zijn als je gedacht had of komt men achteraf met verborgen kosten naar voren? Dan heb je de mogelijkheid om na een maand gewoon over te stappen. Wat dat betreft is een sim only abonnement dat maandelijks opzegbaar is een goede keuze op het moment dat je over wenst te stappen naar een relatief onbekende of nieuwe aanbieder. Ook wanneer binnen een jaar nog een nieuwe telefoon wilt met abonnement, is deze soort simonly ideaal. Op het moment dat je aan een nieuwe mobiel toe bent, kun je dan je sim only opzeggen en het gewenste abonnement met mobiel afsluiten.

Iets hogere prijs

Houd er aan de andere kant rekening mee dat je een iets hogere prijs per maand zal betalen op het moment dat je een sim only abonnement neemt dat maandelijks opzegbaar is. Zodra je een jaarcontract afsluit is men er zeker van dat je in ieder geval een jaar lang de abonnementskosten zal betalen. Dit biedt een bepaalde mate van rust en geeft men de mogelijkheid om je een soort korting aan te bieden. Ga je voor een sim only abonnement dat maandelijks opzegbaar is? Dan heeft men die mogelijkheid niet, waardoor je een iets hogere prijs betaalt.

Het is ondanks de iets hogere prijs per maand in de meeste gevallen verstandig om eerst eens een sim only abonnement dat maandelijks opzegbaar is af te sluiten. Dit kun je onder andere doen bij Ben, Tele2, Youfone en Simyo. Je betaalt weliswaar iets meer, maar je hebt aan de andere kant de mogelijkheid om gewoon weer op te zeggen op het moment dat het je toch niet bevalt. Zie die paar euro extra als kosten voor de mogelijkheid om over te stappen. Zodra je tevreden bent met de aanbieder kun je na een paar maanden alsnog besluiten om je sim only abonnement dat maandelijks opzegbaar is om te zetten naar bijvoorbeeld een 1- of 2-jarig contract.

Overstappen wanneer je wilt

Overstappen naar een goedkopere provider is een goede optie als je ontevreden bent over de prijs of dienstverlening of omdat er ergens toch nog een goedkopere sim only aanbieding is.. Aangezien er veel verschillende providers zijn moet u eerst goed vergelijken voordat u overstapt naar een andere provider. Tegenwoordig is het voor alle providers verplicht om een maand opzegtermijn aan te houden in plaats van drie maanden. Bij provider Ben kunt u zelfs elke maand, kosteloos uw abonnement opzeggen. Het overstappen naar een andere provider wordt vaak ook aangenamer gemaakt doordat u uw nummer kunt behouden. U hoeft dus bij het overstappen naar een simonly abonnement niet al uw contacten op de hoogte te brengen van uw nieuwe nummer. Overstappen naar een sim only provider heeft dus een aantal voordelen. Het is vooral een goede keuze wanneer u nog tevreden bent met uw huidige mobiele telefoon en geen zin heeft om extra geld te betalen voor een nieuwe. Vaak bieden providers u wel een gratis telefoon aan, maar dat betekent ook veel hogere maandlasten. Natuurlijk hoeven de lagere kosten niet de enige reden van overstappen te zijn. Wanneer u ontevreden bent over uw huidige sim only provider of mobiele aanbieder, kan het verstandig zijn om andere providers te bekijken. U kunt op deze manier dus dubbel profiteren. Aan de ene kant krijgt u betere service en aan de andere kant gaan uw maandlasten omlaag.